Hjärtats program

OBS: Från april har vi tvingats pausa “Hjärtats program” på grund av pandemin. Vi håller nu på att omarbeta programmet och räknar med att starta upp ett utvecklat (och Corona-säkert) program i november. Vi återkommer med mer info när programmet är klart.

Här kan du som har valt att gå det vi kallar ”Hjärtats program” se hur programmet är uppbyggt och se vad som kommer på nästa tillfälle.

”Hjärtats program” passar dig som gärna vill träffa och lära känna andra par i samma situation. Programmet innehåller sex träffar i grupp där ni, förutom kunskap om graviditet, förlossning, amning och lite annat också får tillfälle att utbyta tankar med varandra. Oftast är det sju-åtta par i varje grupp och ni är samma grupp under hela programmet. Träffarna ligger alltid på morgonen eller sent på eftermiddagen så att det ska vara lättare för dig att komma loss från jobbet.

Vid fyra tillfällen kan du kombinera gruppträffen med ett individuellt besök hos er barnmorska. Det besöket ligger då i anslutning till gruppträffen, antingen före eller efter.

Det kan variera lite, men räkna med att varje gruppträff omfattar två timmar. Vi har alltid en fika i mitten.