Vattengympa

Vår plan var att köra tre grupper under första halvåret 2021 med starter den 19/1, 23/2, 6/4 och 11/5, men vi har, som du säkert förstår, tvingats pausa alla grupper tills vidare.

Som det ser ut nu kan vi nog bara köra den sista gruppen, som startar den 11/5, men även den starten är mycket osäker. Vi återkommer med besked.

Alla grupper är på tisdagar kl. 18.00. Du bokar på Studieförbundet Vuxenskolan i Uppsala som vi samarbetar med i våra kurser.

Vi startade vår vattengympa för gravida under våren 2011. Det var uppskattat, så vi fortsätter. Det här är en skön träning i lagom varmt vatten. Vår vattengympa passar bra att gå under hela graviditeten.

Vi är nu två barnmorskor från Hjärtat som är vattengympa-ledare, Karin Hellström och Emilia Bergqvist (på bilden finns även Erica som jobbade hos oss tidigare).

Våra vattengympaledare

 

Från hösten 2017 kör vi vår vattengympa på Fyrishov, i en mindre bassäng med bra temperatur. Vattengympan omfattar 6 ggr och vi håller på cirka 1 timme.

Kvällskurserna ligger nu på tisdagar kl. 18.00 – 19.00 och de är nästan alltid fullbokade. Vi har också testat morgon- och lunchgympa, men det var inte lika populärt.