Träffa en trygg och lyhörd barnmorska

Vill du komma i kontakt med en Hjärtat-barnmorska?

Kontakta oss

Vill du vara med och bygga Hjärtat?

Vi som jobbar på Hjärtat har under snart tio år byggt en unik verksamhet. Vi har avtal med Region Uppsala för barnmorskemottagning, vilket omfattar:

  • Hjälpa våra gravida och deras partners att tryggt och säkert bära fram en ny familjemedlem
  • Ge råd kring preventivmedel och sexuell hälsa
  • Utföra förebyggande cellprovtagningar

Förutom detta omfattar vår verksamhet även:

  • Genom vårt samarbete med Akademiska sjukhuset arbetar vi regelbundet på förlossningen
  • Vi bedriver kompletterande verksamheter som t ex profylaxkurser, vattengympa för gravida, gravidmassage, mammamage-kurser och spädbarnsmassage.
  • Sedan 2016 driver vi ett projekt där vi arbetat fram en arbetsmodell där vi erbjuder gravida med oro och rädsla en kontinuitet med samma barnmorska hela vägen från graviditet till födande och eftervård.

Vi brinner för det vi gör och verksamheten utvecklas hela tiden. Nu söker vi en ny kollega.

Vi söker dig som vill vara med och bygga Hjärtat vidare. Att du är en mycket kompetent barnmorska är självklart, men för att kunna bidra på Hjärtat måste du framför allt ha aktuell förlossningskompetens. Kan du arbetet på en barnmorskemottagning är det ett plus, men annars kan vi lära dig det.

Det du måste bära med dig är en stark vilja att leverera högsta kvalitet. Det betyder att du tycker om att ta ett stort personligt ansvar för allt du gör, att du är öppen med och lär av dina misstag och att du hela tiden söker nya lösningar på problem.

Vi är ett team och vi hjälper varandra. Vill du vara en solospelare ska du inte jobba hos oss. Här är alla lika mycket värda och alla arbetsuppgifter ska lösas. Och vi har kul tillsammans nästan varenda dag.

Vi jobbar hårt och har ett högt arbetstempo. Vi anstränger oss för att varje kvinna, eller man, som kommer till oss ska bli personligt bemött, få kompetenta råd och känna stort förtroende för oss och vår verksamhet.

Är det här rätt utmaning för dig? Vill du vara med och bidra på Hjärtat?

Då är du välkommen att snarast (senast den 23 april) kontakta någon av barnmorskorna på Hjärtat eller mig, på telefon.

Håkan Eriksson/VD

hakan@bmhjartat.se, 0734-170011.

Välkommen!

Barnmorskemottagningen Hjärtat i uppsala